18 År

Events

Nästa aktivitet:


Partynight 29 Maj.

Föranmälning krävs, begränsat antal platser


DJ & Dans arenaTID: 22.00 - 02.00      -      PRIS 100KR

Pub och disco


Vissa utvalda helger har vi den delen av byakrogen som är speciellt avdelad för pub/disco verksamhet öppen. Vi kommer med information ett bra tag innan den aktuella kvällen. Det brukar vara populärt att komma till oss och träffa sin vänner och samtidigt ta en stor stark eller en god drink. Vi serverar även lättare tilltugg.

Utbud


Vi har fulla rättigheter så hos oss kan du köpa din favoritdrink, ta en kall svalkande öl eller varför inte ett vinglas. Vi har diverse snacks och tilltugg 

DJ/Live musik


Vid de felsta tillfällen som vi har öppet så finns det en duktig DJ på plats eller live musik, allt för att göra kvällen till det bästa.


Marknadspub


Under IFK Råneås marknadshelg så sätter vi upp pubtält på parkeringen och tar in band som spelar. Detta brukar vara något som många ser fram emot. Lägg in detta kalendern.


Festlokal att hyra

Pub/Disco lokalen går att hyra för privata tillställningar. På plats finns det musikanläggning, bar, tv, wifi, stort dansgolv. Självklart går det i samband med detta beställa mat till sällskapet. Hör av er till oss så får ni ett prisförlag.

Copyright © Alla rättigheter förbehållna