3 November

(50 platser)

Meny i paket, Totalpris 495:-

 

"PÅ ALLMÄN BEGÄRAN - CONNY NILSSON"

 

För ett halvår sedan bekräftades att Fjälkinges största dansbandsexport Conny Nilsson lämnar Matz Bladhs efter 8 år som frontman och leadsångare. Conny gjorde sitt första sologig hos oss i våras och nu är vi otroligt stolta att få presentera en YTTERLIGARE helkväll med Conny. På allmän begäran, helt enkelt. Räkna med en kväll som sammanfattar hela karriären.

 

1985 fick Berth Idoffs skivkontrakt med Frituna. Svensktoppsplaceringar följde med låtar som Små små ord, Nere vid kusten, Kärlek på gång. En rad TV-program så som Café Norrköping, Solsta Café, Hasses lada och en hel del andra program avverkades. Vid denna tidpunkt turnerade man 120 dagar om året.

 

1990 medverkar Conny i Colin Nutleys film "Black Jack", tillsammans med Lotta Engberg. 1993 medverkar han i "Änglagård". Ett sextiotal jobb med Siw Malmkvist gjordes 1993 som följdes av en krogshow i Helsingborg. Den fick namnet "Skånegille" och gick i 20 föreställningar. Berth Idoffs blev husband och kompband till Hasse Andersson, Siw Malmkvist och komikern Tomas Pettersson.

Sommaren 2000 var tiden med Berth Idoffs förbi. Conny fortsätter på en solokarriär till Sommaren 2003, då han blev medlem i Erik Lihms orkester. Efter 5 år i Värmland går flyttlasset hem till Skåne igen. 2009 blir Conny vikarie för Göran Lindberg i Matz Bladhs. Efter ett halvår blev han fast medlem och sångare i orkestern. Ett skivsläpp om året, 150 spelningar på ett år, och ständigt medverkande i Bingolotto.

 

Sommaren 2018 tar Conny avsked från dansbanorna och går i pension. Enmansspelningar när lusten finns, kommer vara Connys melodi i framtiden.

 

Möllan i Fjälkinge är otroligt stolta att få ta emot byns största dansbandsexport. 3 November välkomnar vi Conny Nilsson till Möllan i Fjälkinge.

 

Information

- Kvällen öppnas kl. 20.00. Bordsbokning med trerätters middag.

 

- Endast 50 bokningsbara platser.

 

- En bokning är bindande. Om någon i ditt sällskap får förhinder, försök hitta någon annan som kan ta platsen istället. Möllan ska alltid vara fullsatt!

 

- En medlem kan högst ta med tre gäster per tillfälle.

 

- Först till kvarn!

Kvällens Meny

Förrätt

inom kort...

 

Varmrätt

inom kort...

 

Dessert

inom kort...

Boka bord

 
 
 
 

 
 
 
 

Kontakta oss

 

MÖLLAN I FJÄLKINGE

ADRESS

 

 

 

 

 

070-982 82 61

Kiabyvägen 16

 

 

 

 

 

info@byakrogen.nu

291 67 Fjälkinge