Givetvis har vi i Möllan våra egna chaufförer och bilar som tar maten säkert till festen. Vi kostnadsfritt i hela Kristianstads kommun.

 

Utanför kommunen tar vi avgift beroende på geografiskt avstånd, tid på dygnet och vilken dag det rör sig om. Vi offererar de priser som gäller för just dig när du gör din beställning. Returerna hämtas alltid följande vardag.

 

Föredrar ni att hämta beställningen själva är ni varmt välkomna att göra det i Möllan på Kiabyvägen 16. Returerna lämnar ni tillbaka nästkommande vardag.

Förutom att beställa catering kan du även hyra porslin, bord, stolar, dukar etc. till festen eller middagen. Praktiskt och bekvämt och man slipper disken dagen efter!

 

Förutom att beställa catering kan du även hyra porslin, bord, stolar, dukar etc. till festen eller middagen. Praktiskt och bekvämt och man slipper disken dagen efter!

 

Välj om du vill ha porslinet och övrigt gods levererat till dig samma dag som tillställningen eller dagen innan. Liksom skålarna och fatan från maten hämtas hyrgods nästkommande vardag i överenskommelse med dig som kund. Leveransavgiften för hyrgodset varierar beroende på geografiskt avstånd och tillgänglighet.

 

Inget av det ni hyr behöver sedan diskas! Det är enbart att ställa direkt ner i sina respektive emballage.

Vid bokning av Möllans festlokal kan man ta med egen inköpta dryck.V i hjälper er att kyla den och sedan ta hand om tomglas. Alternativt att vi köper in den dryck som behövs. Oavsett hjälper vi gärna till med val av dryck och uppskattning av mängd som kommer att gå åt!

Vi hjälper gärna till med alla tänkbara tillbehör till just er tillställning!

Om vår catering

Köket och matlagningen är och kommer att förbli själva hjärtat i vår verksamhet. Vi kompromissar inte, vare sig med råvarornas kvalitet eller den kärlek som vår personal lägger ned vid tillagningen. För oss i Möllan är måltiden mer än bara mat – det är minst lika mycket en upplevelse och ett rofyllt andrum i vardagen.

Vår mat

Maten levereras färdig att ställa fram direkt på bordet

 

All vår mat kommer upplagd på fat och i skålar, färdig att ställa fram direkt på bordet. Varma rätter levereras i värmeboxar som enkelt pluggas in i ett vanligt vägguttag för att bibehålla värmen.

 

Vi kan även leverera maten kall om ni vill värma den själva. Vi ordnar givetvis vegetarisk mat eller specialmat för de personer som har allergier, etc.

 

Vi har självklart möjlighet att komponera menyer med mat och dryck helt efter ert tycke och smak. Minimum antal av varje enskild rätt är 10 portioner och i priserna ingår planeringsträffar efter överenskommelse. För eventplanering ingår två timmars kostnadsfri rådgivning.

 

Om du eller någon/några av dina gäster är allergiska: Glöm inte att tydligt informera oss om vilka livsmedel som ska uteslutas ur din beställning, alternativs vilka livsmedel som ska uteslutas ur den specielkost vi skickar med. Vi ordnar specialkost liknande orginalmenyn eller efter era önskemål!

Leverans av maten

Porslin, glas, bord & stolar

Bardiskar och Möbler

Vi har även barmiljöer, tält, lougemöbler och annan utrustning. Detaljer som ramar in festen lite extra.

Drycken

Ta med er egen dryck

Ni kan välja att själva ta med egen dryck direkt till festen.

Möllan hanterar

Vi hjälper till med kylning, transport och hantering av tomglas. Hanteringsavgiften varierar beroende på omfattning och volym, och endast vid transport.

Tillstånd

Tillstånd kan erfordras i olika sammanhang, tillexempel om ni väljer att bjuda på all dryck till middagen men sedan har en kontantbar efteråt. En motsvarande bar med vinstintresse där gästerna betalar själva kräver således ett tillstånd från tillståndsmyndigheten.

Fler tjänster

Vi har tillexempel möjlighet att ordna:

- blommor, ljus och annan bordsdekoration

- dekor, tyger, bardiskar, loungemöbler, med mera

- musik och DJ

- inbjudningar, placerings- och menykort

- is och bartillbehör

- tält

Hyr även vår festlokal

Låt oss från Möllan leverera vår mysiga, rustika och intima festlokal. Vårt recept till kund är unik. Vi hjälper till med allt från i ordningställande till städningen efteråt. När man hyr Möllan behövs bara ett möte innan i lokalen, där vi går igenom hur du som kund vill ha dukat, och på vilket sätt du vill att lokalen ska se ut. När man är festvärd i Möllan behöver man inte känna sig exkluderad från sitt egna gille. Vi har bakat in allt det jobbiga före och efter, i dagshyran. Väljer man dessutom att beställa catering från Möllans kök får man reducerad rabatt på hyran. Varmt välkommen till oss!

Kontakta oss

 

MÖLLAN I FJÄLKINGE

ADRESS

 

 

 

 

 

070-982 82 61

Kiabyvägen 16

 

 

 

 

 

info@byakrogen.nu

291 67 Fjälkinge