070-982 82 61

GÖR EN FÖRFRÅGAN



BUFFÉER

Bufféer för catering

Här hittar du Möllans fantastiska och välarbetade bufféer. Inspirationen kommer från kök med ursprung från världens alla hörn. Färg, kryddor, textur och uppläggning blir viktiga detaljer för att dina ögon ska bli lika nöjda som din mage med resultatet. Vi levererar ditt val av buffé, färdigupplagd på fat och i skålar, för att du på ett enkelt sätt bara ska kunna njuta av resultatet.


145:-






150:-






150:-








160:-






190:-








190:-









210:-










235:-









235:-








255:-










265:-










265:-












280:-








295:-











295:-










315:-








325:-

Möllans lilla

Chiliquiche med köttfärs, morötter, lök och cheddar (varm)

Gräddfil

Grovriven isbergssallad

Bön- och linssalsa med majs och avokado


Fiskarens buffé

Kall inkokt lax och romsås med finskuren gräslök

Fänkål- och potatissallad med yoghurt

Färskostcrème med citron och dill

Rågsurdegsbröd


Fjälkinge buffé

Örtmarinerad kycklingfilé i skivor med flagad parmesan

Sallad med kokt potatis, soltorkade tomater, oliver och mixsallat

Marinerad sallad med rostade kronärtskockshjärtan, rödlök, kapris och

vinaigrette

Vitlöksyoghurt

Surdegsbaguette och vispat smör


Mjölnarn´s buffé

Chilidressad rostbiff i skivor med torkade oliver

Potatissallad salsa verde och mixsallat

Rostad vitlökscrème

Levain och vispat smör med flingsalt


Möllans lilla italienska buffé

Sallad med bacon, bönor, avokado och parmesan

Caesardressing

Italiensk kycklingfilé med tomat och örter

Quiche med ruccola, kronärtskockshjärtan och Taleggio (varm)

Skuren frukt

Lantbröd


Gröna buffén

Quinoa med skurna grönsaker, mango och granatäpple

Övernattenbakad tomat med basilikaolja

Rostad aubergine med citron och rapsolja

Ugnsrostade rotsaker

Kronärtskocksröra

Senapsmarinerad blomkål

Potatissallad med vinaigrette av färska örter

Råglevain


Trädgårdsbuffé

Blomkålstabouleh med mynta, persilja, tomat och lök

Gurksallad med yoghurt, dill och wasabi

Syrad tomatsallad med lök

Medelhavsinspirerad lasagne med rotsaker, linser och Alpenost (varm)

Lins- och bönsallad med harissadressing

Kryddig cole slaw med lime och koriander

Pitabröd


Long Beachbuffé

Pulled pork (varm)

Ugnsbakad, BBQ-glacerad kycklingfilé (varm)

Pastasallad Caesar med krutonger

Cole slaw med fänkål, morot och äpple

Marinerad green bean salad

Cream cheese med citrus och chili

Majschips och mjuka tortillas


Vinterbuffé (1 december – 3 mars)

Varmrökt laxfilé med romsås

Helstekt kalventrecote med basilikaolja och parmesanflakes

Grönkålssallad med rostade betor och melonkärnor

Krämig potatis- och svartrotsgratäng (varm)

St. Agur med hemkokt äppelchutney

Surdegsbaguette med vispat smör


Sydamerikansk buffé

Fisk- och skaldjursceviche med avokado

Långsambakad chili på högrev (varm)

Carnita på fläsksida (varm)

Guacamole, gräddfil och tomatsalsa

Isbergssallat och rödlök

Mango- och löksalsa

Chimichurricrème med bl. a chili, persilja, oregano och olivolja

Majschips och mjuka tortillas


Nordafrikansk buffé

Harissakyckling (varm)

Merguez (varm)

Kikärtsbollar med sesamfrön

Couscous med aprikoser, sötmandel, sultanrussin och granatäpple

samt tahinidressing

Aubergineröra med getost och vitlök

Rostade kikärtor med sumak

Friterat pitabröd


Skärgårdsbuffé

Matjessill med gräddfil, ägg, gräs- och rödlök

Stekt inlagd strömming

Rustik sallad med varmrökt lax och senaps- och pepparrotsdressing

Ägghalva med rommousse

Rökt fårfiol

Dillkokt potatis (varm)

Syrade tomater med stick- och rödlök

Brännvinsost och kryddost

Spisbröd och smör



Buffé ToR Provence

Rökt ankbröst med apelsin- och dragonmajonnäs

Helstekt kalventrecôte med tryffelrippel och färska örter

Rådjursterrine och rödlöksmarmelad

Potatissallad Niçoise med tapenadedressing

St Agur och fikonmarmelad

Baguette


Italiensk buffé

Prosciutto crudo

Bresaola, coppa och salami på ruccolabädd med ugnsrostade tomater,

parmesan och kapris

Tomat- och kronärtskockssallad med kapris och basilikaolja

Melonsallad med färsk mynta, mozzarella och blandade oliver

Kökets Strozzapreti-sallad (pasta) med sticklök, rostade grönsaker och ruccola

Kycklingfilé tonnato

Två italienska ostar och fikonmarmelad

Levain


Medelhavsbuffé

Gazpacho med chilimarinerade räkor

Luttorkad skinka

Lammfärsspett (varma)

Aubergineröra med getost och vitlök

Tomatmarinerade bönor och potatis

Grillade grönsaker med olivolja och bärkapris

Marinerad fetaost med rostad paprika och färska örter

Levain


Klassisk buffé

Champagneinkokt lax och romsås med finskuren gräslök

Skagenröra på hela räkor

Helstekt kalventrecôte med tryffelmajonnäs och färska örter

Klar, färskpotatissallad med persilja, dill, krasse och babyspenat

Thise grönmögelost (ekologisk), lagrad cheddar och äppelchutney

Surdegsbaguette och vispat smör


Norrländsk buffé

Mandelpotatiskaka med lök, sikrom och crème fraîche

Inkokt röding och hjortroncrème

Rökt renstek och pepparrotsmousse

Paj med skogssvamp, lök och Svecia (varm)

Västerbottensost och skurna grönsaker

Hårt tunnbröd och vispat, brynt smör


TÄNK PÅ ATT Du måste beställa minst 10 av en och samma rätt • Betalning kontant eller mot faktura med betalningsvillkor 10 dagar netto

 Gör en förfrågan

VI ÅTERKOMMER INOM 24 TIMMAR (MÅN-FRE)

 
 
 
 
 
 
 
Catering
Hyra lokal
Personal
 
 

Kontakta oss


MÖLLAN I FJÄLKINGE

ADRESS






070-982 82 61

Kiabyvägen 16






info@byakrogen.nu

291 67 Fjälkinge